De diensten van JvD Asbest BV in Leiden bestaan uit asbestverwijdering en advies

JvD Asbest BV is een toonaangevend en veelzijdig asbest adviesbureau in Leiden waar u terechtkunt voor meer dan advies alleen. Doelgerichte asbestverwijdering is ook deel van ons dienstenpakket. Wij kunnen u dus bij alle problematiek die bij asbest-verwijdering komt kijken, voorzien van waardevolle raad en doelgerichte daad, zodat u altijd van het beste resultaat verzekerd bent. JvD Asbest BV biedt u de volgende professionele diensten:

Asbestverwijdering


Bij het verwijderen van asbest komt behoorlijk wat kijken. Zo dient er onder andere een asbestinventarisatie te worden uitgevoerd en een sloopvergunning te worden aangevraagd. Ook hiervoor kunt u terecht bij JvD Asbest BV. Wij mogen de inventarisatie vanwege de huidige wetgeving niet zelf uitvoeren, maar kunnen deze wel voor u verzorgen en door een onafhankelijk bedrijf laten uitvoeren. Ons asbest adviesbureau in Leiden kan u het gehele traject van asbestverwijdering uit handen nemen. Van A tot Z, secuur en conform de afspraken en huidige wetgeving. Laat ons uw asbestproblemen uit handen nemen. Alle asbestverwijdering werkzaamheden worden uitgevoerd door ons professionele en vakbekwame team. Volledig gecertificeerd en servicegericht.

Advies


De diensten die wij als veelzijdig asbest adviesbureau in Leiden bieden, zijn er om onze klanten van begin tot eind te helpen met het verkrijgen van de juiste vergunningen, waaronder de verplichte sloopvergunning, en hen bij te staan in het gehele traject met betrekking tot asbestsanering. Wij bieden deskundig advies wanneer het om asbestverwante kwesties gaat. Verder bieden wij heldere raad aan iedereen met beperkte ervaring betreffende de risico's die met asbest bevattende materialen gepaard gaan. JvD Asbest BV biedt advies voor grote en kleine projecten en aan particulieren en bedrijven. Iedereen krijgt dezelfde aandacht en professionele hulp. Wilt u meer weten over ons asbest advies? Neemt u dan contact op met JvD Asbest BV.

Man maakt bad schoon na een asbestinventarisatie in Leiden